для ресторанів та кулінарних фанів

Тости з авокадо: корисна закуска для всієї родини
Час
10 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Справжній мексиканський гуакамоле
Час
1 година 20 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Стейки з лосося під соусом дорблю
Час
15 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Лосось Моньє
Час
12 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Локшина з курочкою в соусі теріякі
Час
25 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Паста Букатіні алла Аматричана
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Оссобуко — смачна страва до свята та на кожен день
Час
2 години 30 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
3
Дізнатись більше
Філе-міньйон з вишуканим соусом «Беарнез»
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Лазанья
Час
3 години
Складність
Висока
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Капрезе
Час
30 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Майонез
Час
5 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
6
Дізнатись більше
Соус «Цезар»
Час
10 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
5
Дізнатись більше
Буррата з лисичками
Час
20 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Паста з лисичками
Час
30 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Кабачкові оладки
Час
10 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Кабачкова ікра
Час
20 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Меренга з полуницею
Час
10 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
5
Дізнатись більше
Сніданок з грецьким йогуртом
Час
10 хвилин
Складність
Легко
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Томлена яловичина для кулінарних фанів
Час
3 години
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Томлена гомілка з овочами під соусом для ресторанів
Час
3 години
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Домашня рікота
Час
4 години
Складність
Легко
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Крем-сир з травами
Час
24–48 годин
Складність
Легко
Кількість порцій
6
Дізнатись більше
Котлети з коропа
Час
1 година 20 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
5
Дізнатись більше
Стейк із коропа з пюре з зеленого горошку, зі свіжою спаржею та копченим соусом «Берблан»
Час
2 години 20 хвилин
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Смажені креветки
Час
5 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Салат з вареними креветками
Час
15 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Гарбузовий суп
Час
35 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Гарбуз, запечений із рас-аль-ханут
Час
50 хвилин
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Смажені білі гриби
Час
20 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Паста з білими грибами
Час
15 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Суп із кольорової капусти
Час
30 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Стейк із кольорової капусти
Час
25 хвилин
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Домашні оладки з яблук
Час
10 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Тарт з яблук
Час
60 хвилин
Складність
Висока
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Бабагануш
Час
40 хвилин
Складність
Висока
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Баклажани меланзане
Час
25 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
1
Дізнатись більше
Французький суп із топінамбура
Час
60 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Чипси з лушпайок топінамбура
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Домашні пиріжки
Час
60 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Млинці
Час
60 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Смажене філе качки
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Запечена качка
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
4
Дізнатись більше
Батат фрі
Час
45 хвилин
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Запечений батат
Час
30 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Млинці з крем-сиром та шоколадом
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Млинцеві канапки з крем-сиром та лососем
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Аранчі з фуетом і печеними овочами
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Салат із томатами та фуетом
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Базовий рецепт відварного язика
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Печеня з язика
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Пенне з сиром та вершками
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Пенне алла норма
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Млинці з крем-сиром та шоколадом
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Млинцеві канапки з крем-сиром та лососем
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Піца на тортильї з чорізо й сиром Едам
Час
20 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Піца на дріжджовому тісті з чорізо
Час
2 години
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Спаржа в беконі
Час
20 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Стир-фрай зі спаржі й курки
Час
1,5 години
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Яєчня-бовтанка
Час
15 хвилин
Складність
Низька
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Яйця «Бенедикт»
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
2
Дізнатись більше
Панкейки з лохиною для швидкого сніданку
Час
30 хвилин
Складність
Середня
Кількість порцій
3
Дізнатись більше
Тарт із лохиною й заварним кремом для особливого приводу
Час
1,5 години
Складність
Висока
Кількість порцій
2
Дізнатись більше