Чипси з лушпайок топінамбура

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
700г.
топінамбур
сир METRO Chef Парміджано реджано тертий — на смак
трюфельна олія — за бажанням

Приготування:

Крок 1
Не шкодуємо топінамбур під час чищення та залишаємо доволі товсті лушпайки.
Крок 2
Готуємо їх на парі.
Крок 3
Трішечки охолоджуємо. Якщо є час, залишаємо підсохнути.
Крок 4
Обсмажуємо у фритюрі до рум’яності.
Крок 5
Щойно дістаємо лушпайки звідти, відразу ж солимо й посипаємо тертим пармезаном.
Крок 6
Якщо є можливість, збризкуємо трюфельною олією. Смачного!