Панкейки з лохиною для швидкого сніданку

Панкейки з лохиною для швидкого сніданку

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
3

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
250мл.
молоко Rioba
40г.
масло вершкове METRO Chef + для подавання
1шт.
яйце куряче вільного вигулу METRO Chef
1ч.л.
розпушувач
170г.
борошно пшеничне METRO Chef
¼ч. л.
сіль
2ст. л.
цукор
100г.
лохина «Фермове»

Приготування:

Крок 1
Змішайте в глибокій місткості молоко, яйце, цукор і розтоплене вершкове масло. Збийте за допомогою віничка.
Крок 2
З’єднайте борошно, сіль і розпушувач. Просійте в молочно-яєчну суміш.
Крок 3
Ретельно розмішайте, щоб отримати однорідну масу.
Крок 4
Пательня має бути сухою. На один панкейк вам знадобиться 2 столові ложки рідкого тіста. Вилийте порційно панкейки на пательню та чекайте, коли з’являться бульбашки. Тепер швидко переверніть панкейки й підсмажте їх з іншого боку. Це займе ще менше часу.
Крок 5
Гарячі панкейки змастіть вершковим маслом і подайте зі свіжою лохиною. Смачного!