Рецепти покроково, швидко - Філе минтая з овочами в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Філе минтая з овочами

Час
:
40 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
150г.
минтай*
75г.
суміш «Весняна» заморожена
1гілочка
тим'ян свіжий
25мл.
вино біле сухе
25г.
масло вершкове
засмаком
сіль
засмаком
перець
засмаком
олія соняшникова

Приготування:

Крок 1
Духовку розігріти до 180*С. Минтай почистити, посолити, поперчити, збризнути олією та поставити в духовку на 15-18 хв.
Крок 2
Овочі обсмажити на вершковому маслі, додати біле вино та випарувати його. Додати гілочку тимяну, шматок вершкового масла та заправити за смаком.
Крок 3
Готову рибу викласти на овочі та полити лимонним соусом.
Крок 4
Для соусу випарувати вино, додати жирні вершки і трішки соку лимона. Прогріти до загустіння та заправити за смаком.