Рецепти покроково, швидко - Скрембл на тості з житнього хліба та з грибами в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Скрембл на тості з житнього хліба та з грибами

Час
:
20 хвилин
Складність
:
Легко
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
2шт.
яйця*
20г.
молоко*
15г.
масло вершкове
1шматок
житній хліб
100г.
шампіньйони (або будь-які інші гриби)
30г.
цибуля ріпчаста
засмаком
олія соняшникова
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Шматок хліба обсмажити на сковорідці до хрумкої скоринки. Цибулю почистити, нарізати півкільцями, шампіньйони нарізати ломтиками, обсмажити цибулю з грибами та заправити за смаком.
Крок 2
Готові гриби викласти на хліб. Яйця змішати з молоком , посолити, поперчити та вилити на сковорідку. Помішуючи, смажити 1-2 хв. Готовий скрембл викласти на ту ж грінку. Подавати можна з свіжим листям салату, заправленим олією.