Аранчі з фуетом і печеними овочами

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
90г.
фует METRO Chef
50г.
сир METRO Chef Гауда
300г.
свіжі томати й перець
1л.
олія для фритюру
50г.
пшеничне борошно METRO Chef
2шт.
яйця курячі METRO Chef
50мл.
біле сухе вино
130г.
рис METRO Chef арборіо для ризото
30г.
ріпчаста цибуля
часник та свіжий базилік
панірувальні сухарі
оливкова олія METRO Chef, сіль, перець, морська сіль

Приготування:

Крок 1
Викладаємо перець і томати на деко. Запікаємо 10 хвилин за 180 градусів. Даємо охолонути й ріжемо на дрібні шматочки. Додаємо часник, подрібнений базилік, фует, частину сиру, сіль та перець. Ретельно перемішуємо.
Крок 2
Дрібно ріжемо цибулю й обсмажуємо на оливковій олії. Додаємо рис та обсмажуємо до білого кольору. Вливаємо вино та даємо йому трохи випаруватися. Після цього вливаємо воду, щоб вона повністю покривала рис, та варимо протягом 20 хвилин. Під час варіння постійно помішуємо рис, додаємо сіль, перець та залишки гауди.
Крок 3
З рису формуємо кульки та нашпиговуємо начинкою з фуетом. Обвалюємо аранчі в борошні, збитих яйцях та панірувальних сухарях. Смажимо у великій кількості олії для фритюру протягом 8 хвилин.
Ідея для подачі
На тарілці сформувати грудочки грубої морської солі, на кожну з них викласти аранчі та додати кружальця фуету.