Суп із кольорової капусти

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Низька
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
400г.
кольорова капуста
250-300г.
курячий бульйон
70г.
морква
50г.
цибуля
20г.
стебло селери
15г.
рослинна олія
50г.
вершки
сіль METRO Chef харчова морська, помел №0 — за смаком

Приготування:

Крок 1
Нарізаємо соломкою цибулю, моркву та селеру. Обсмажуємо на рослинній олії на маленькому вогні до рум'яності.
Крок 2
Накриваємо кришкою овочі. Томимо 25 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
Крок 3
Пробиваємо зануреним блендером. За необхідності проціджуємо через сито. Додаємо вершки та солимо.
Крок 4
Подаємо з грінками або шматочком фуа-гра. Смачного!