СТАЛИЙ РОЗВИТОК

ГОЛОВНЕ ПРО СТАЛИЙ РОЗВИТОК

В МЕТRО ми віримо, що “Ваш успіх - це наша справа” - і ми прагнемо робити цю справу відповідально за допомогою нашого підходу СТАЛИЙ РОЗВИТОК METRO. У цьому сенсі сталий розвиток – це більше, ніж соціальна та екологічна відповідальність економічно обґрунтованим способом, це також питання відношення та способу роботи.
Ми прагнемо внести зміни до відповідальних і сталих ділових практик - особливо у співпрацю з вами - з нашими клієнтами!

ЧОМУ СТАЛИЙ РОЗВИТОК ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ ДЛЯ ГАСТРОНОМІЇ?

Переваги сталого розвитку в гастрономії:

  1. Економія грошей за рахунок зменшення витрат, наприклад, на харчові та загальні відходи, енергетику, управління водними ресурсами.
  2. Завоювання клієнтів, які піклуються про своє здоров’я, планету та силу спільноти.
  3. Підвищення здатності дотримуватись нових законів і правил.
  4. Підвищення ефективності та продуктивності шляхом удосконалення практики обслуговування кейтерингу.
  5. Забезпечення майбутнього бізнесу шляхом адаптації до тенденцій і змін ринку.
  6. Залучення працівників та інвесторів.
  7. Збільшення утримання співробітників з позитивним впливом на їх моральний стан і продуктивність.
  8. Позитивний вплив на довкілля та підтримка місцевих громад. 
Мисліть глобально, дійте локально

ГЛОБАЛЬНІ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ METRO

ЗВІТ ІЗ ГУМАНІТАРНОЇ МІСІЇ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ METRO УКРАЇНА за 2022-2023 роки

Представляємо до вашої уваги перший звіт зі сталого розвитку METRO Україна. 

Ознайомитися зі Звітом