Рецепти покроково, швидко - Пісалад’єр із черствого хліба в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Пісалад’єр із черствого хліба

Час
:
80 хвилин
Складність
:
Середня важкість
Кількість порцій
:
6

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
1скибка
хліб
12мл
олія
1шт.
цибулина
1ст. л.
яблучний оцет
35мл
вершки*
1шт.
яйце
7г
анчоуси
25г
чорні маслини
25г
сир голландський
засмаком
суміш прованських трав
засмаком
сіль, перець

Приготування:

Крок 1
Цибулю почистити, нарізати півкільцями та обсмажити.
Крок 2
Додати оцет і збавити вогонь до мінімуму, посолити, поперчити, присипати прованськими травами і тушкувати 20 хвилин.
Крок 3
Анчоуси та маслини нарізати навпіл. Яйця перемішати з вершками та посолити.
Крок 4
Духовку нагріти до 200 ℃.
Крок 5
Форму для запікання змастити, викласти хліб і вилити половину яєчної суміші, викласти рівним шаром цибулю і вилити решту суміші.
Крок 6
Посипати цибулю сиром, розподілити маслини й анчоуси та поставити запікати на 30–40 хвилин.
Крок 7
Подавати гарячим із зеленню.