Рецепти покроково, швидко - «Нісуаз» із салатом мангольд METRO Chef в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

«Нісуаз» із салатом мангольд METRO Chef

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
40г.
Салат мангольд METRO Chef
30г.
Салат романо
2шт.
Солодкий перець
2стебла
Тим’ян METRO Chef
2зубчики
Часник
50г.
Консервований тунець METRO Chef
3шт.
Яйця курячі (жовтки) METRO Chef
40г.
Діжонська гірчиця
2ч. л.
Хересний оцет
250мл.
Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
100мл.
Бальзамічний оцет METRO Chef
40г.
Мед METRO Chef
200г.
Філе тунця
4шт.
Перепелині яйця METRO Chef
160г.
Мариновані артишоки METRO Chef
100г.
Огірки
100г.
Томати
20г.
Чорні оливки METRO Chef
5г.
Базилік METRO Chef
Мелений чорний перець METRO Chef та сіль морська METRO Chef — на смак.

Приготування:

Крок 1
Солодкий перець розрізати навпіл, почистити та запекти у фользі разом із часником та тим’яном — 40 хвилин при 180 градусах. Після цього перекласти в льодяну воду на кілька секунд та зняти шкірку.
Крок 2
Для домашнього майонезу з’єднати жовтки, діжонську гірчицю та рослинну олію. Збити до однорідності міксером. Додати до майонезу подрібнений у блендері тунець.
Крок 3
Для заправки випарити в посудині оцет, тоді додати хересний оцет, мед і 3–4 ложки оливкової олії. Перемішати.
Крок 4
На оливковій олії обсмажити філе тунця до золотавості — по 3–4 хвилини з обох боків. Нарізати товстими шматками.

Крок 5
По дну тарілок розмастити майонезно-тунцеву суміш та розкласти зверху салат мангольд і романо.
Крок 6
Викласти інші інгредієнти: нарізані великими шматками огірки та помідори, мариновані артишоки, розрізані навпіл, відварені перепелині яйця, оливки, запечений перець і свіжий базилік.
Крок 7
У кінці покласти шматочки смаженого тунця, збризнути оливковою олією та медово-бальзамічною заправкою.⠀
Смачного!