Батат фрі

Час
:
45 хвилин
Складність
:
Висока
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
2шт.
батат
1ч. л.
соєвий соус
копчена паприка METRO Chef — на смак
300г.
борошно нуту
1.5ст. л.
картопляний крохмаль
1,5склянки
вода
сіль METRO Chef харчова морська помел № 11 — на смак

Приготування:

Крок 1
Нарізаємо батат скибками, ніби часник. Солимо.
Крок 2
Готуємо його на парі протягом 15 хвилин. Важливо: батат має залишатися твердуватим усередині.
Крок 3
Варимо кисіль сметанної консистенції на картопляному крохмалі та воді. Додаємо трішки соєвого соусу й копчену паприку.
Крок 4
Охолоджений батат обвалюємо в борошні нуту, потім — у киселі, а далі — знову в борошні нуту. Упродовж цієї процедури постійно струшуємо зайве борошно та не набираємо забагато рідкого соусу.
Крок 5
Обсмажуємо картоплю у фритюрі протягом 4–5 хвилин. Посипаємо морською сіллю й улюбленими спеціями. Подаємо з будь-яким соусом. Смачного!