Смажене філе качки

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
1шт.
філе качки
300мл.
вино
солодковершкове масло 73% METRO Chef — невеличкий шматочок
сіль METRO Chef харчова морська помел № 0 — на смак
чорний мелений перець METRO Chef — на смак

Приготування:

Крок 1
Робимо надрізи на шкірі, але не дорізаємо до м'яса. Так жир буде рівномірно висмажуватися й залишиться тільки хрустка шкірка.
Крок 2
На холодну сковорідку кладемо філе шкірою донизу та ставимо на середній вогонь. Доводимо до рум’яної шкоринки.
Крок 3
Обсмажуємо до рум’яності з другого боку.
Крок 4
Відкладаємо в тепле місце на 7–10 хвилин. За цей час температура з країв переходить усередину, а сік рівномірно розподіляється по м’ясу.
Крок 5
Обсмажуємо качку знову. Цього разу робимо свіжу гарячу шкірку, а також додаємо сіль та перець.
Крок 6
Додаємо до них вино й випарюємо. Кладемо вершкове масло та «затягуємо» соус.
Крок 7
Перед подачею посипаємо сіллю. Смачного!