Рецепти покроково, швидко - Телячі битки тушковані із солодким перцем в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Телячі битки тушковані із солодким перцем

Час60 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
150г
телятина
25г
олія соняшникова
125г
перець болгарський
1шт.
цибуля
1зубчик
часник
1ч. л.
томатна паста
0,5ч. л.
солодка паприка
1гілочка
тим’ян
засмаком
цукор
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Телятину нарізати невеликими шматками, відбити, посолити, поперчити та обсмажити.
Крок 2
Приправити битки паприкою, влити на сковорідку 70 мл води і тушкувати на повільному вогні під кришкою 20 хвилин.
Крок 3
Часник і цибулю почистити, цибулю нарізати кубиками, а часник — кружальцями.
Крок 4
Перець болгарський помити та нарізати великими шматками.
Крок 5
Викласти підготовлені овочі до м'яса й тушкувати 10–15 хвилин.
Крок 6
Томатну пасту обсмажити та розвести 70 мл теплої води, додати трішки цукру, сіль, перець.
Крок 7
Влити суміш до м'яса, додати тим’ян та готувати без кришки 15 хвилин.