Телячі битки тушковані із солодким перцем
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
150г
телятина25г
олія соняшникова125г
перець болгарський1шт.
цибуля1зубчик
часник1ч. л.
томатна паста0,5ч. л.
солодка паприка1гілочка
тим’янзасмаком
цукорзасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Телятину нарізати невеликими шматками, відбити, посолити, поперчити та обсмажити.
Крок 2
Приправити битки паприкою, влити на сковорідку 70 мл води і тушкувати на повільному вогні під кришкою 20 хвилин.
Крок 3
Часник і цибулю почистити, цибулю нарізати кубиками, а часник — кружальцями.
Крок 4
Перець болгарський помити та нарізати великими шматками.
Крок 5
Викласти підготовлені овочі до м'яса й тушкувати 10–15 хвилин.
Крок 6
Томатну пасту обсмажити та розвести 70 мл теплої води, додати трішки цукру, сіль, перець.
Крок 7
Влити суміш до м'яса, додати тим’ян та готувати без кришки 15 хвилин.