Стейк із кольорової капусти

Час
:
25 хвилин
Складність
:
Висока
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
400г.
кольорова капуста
15г.
рослинна олія
каррі мадрас — за смаком
сіль METRO Chef харчова морська, помел №0 — за смаком
Для веганського майонезу:
200г.
кеш'ю (замочені у воді на ніч)
1,5ст. л
лимонний сік
100г.
чиста вода
1ст. л
діжонська гірчиця
3ст. л
органічна оливкова олія першого пресування «Екстранатуральна METRO Chef»
2шт
фініки без кісточок
Для сицилійського пармезану:
сухарі — на смак
органічна оливкова олія першого пресування «Екстранатуральна METRO Chef» — на смак
чебрець — на смак
лимон — цедра
рублена петрушка — на смак

Приготування:

Крок 1
Розрізаємо кольорову капусту по середині в довжину. Робимо відразу ще 2 стейки. Якщо що, залишки можна використати для супу з попереднього рецепту
Крок 2
Солимо стейки. Обсмажуємо на рослинній олії. Посипаємо каррі мадрас.
Крок 3
Викладаємо на пергамент і закриваємо ним же. Випікаємо 17 хвилин при температурі 200 °C. Але не до повної готовності.
Крок 4
Готуємо веганський майонез: зливаємо воду з ночі. Викладаємо всі інгредієнти в блендер, але трішки не доливаємо воду. Збиваємо в однорідну масу. Солимо на смак. Додаємо каррі мадрас.
Крок 5
Готуємо сицилійський пармезан: збризкуємо сухарі оливковою олією. Сушимо в духовій печі. Подрібнюємо. Додаємо оливкову олію, цедру лимона, чебрець та нарізану петрушку.
Крок 6
Готові стейки ставимо в хоспер на 5–6 хвилин, аби вони розігрілися та підрум'янилися.
Крок 7
Викладаємо на тарілку соус, потім стейки. Прикрашаємо каперсами, мікрогріном і сицилійським пармезаном. Смачного!