Рецепти покроково, швидко - Паста із зеленим горошком та індичкою в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Паста із зеленим горошком та індичкою

Час60 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
200г
філе індички
50г
зелений горошок
50г
томати чері
30г
сир голландський
50мл
вода (або бульйон)
70г
вершки жирні*
75г
макарони (фузилі)
засмаком
соняшникова олія
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Індиче філе нарізати невеликими кубиками й обсмажити до золотистого кольору.
Крок 2
Відтак додати зелений горошок і помідори чері, обсмажити на сильному вогні.
Крок 3
Додати воду (або овочевий бульйон) і вершки, прогріти 2 хвилини.
Крок 4
У підсоленому окропі відварити макарони до стану al dente.
Крок 5
На тарілку викласти соус, потім макарони, заправлені до смаку.
Крок 6
Посипати страву натертим сиром.