Паста із зеленим горошком та індичкою
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
200г
філе індички50г
зелений горошок50г
томати чері30г
сир голландський50мл
вода (або бульйон)70г
вершки жирні*75г
макарони (фузилі)засмаком
соняшникова оліязасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Індиче філе нарізати невеликими кубиками й обсмажити до золотистого кольору.
Крок 2
Відтак додати зелений горошок і помідори чері, обсмажити на сильному вогні.
Крок 3
Додати воду (або овочевий бульйон) і вершки, прогріти 2 хвилини.
Крок 4
У підсоленому окропі відварити макарони до стану al dente.
Крок 5
На тарілку викласти соус, потім макарони, заправлені до смаку.
Крок 6
Посипати страву натертим сиром.