Бабагануш

Час
:
40 хвилин
Складність
:
Висока
Кількість порцій
:
1

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
3шт.
баклажани
3-4ст. л.
паста тахіні
1ст. л.
сік лимона
2ст. л.
оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
5зубчиків
часник
грецький йогурт — кілька ложок
зелень кінзи — за смаком
петрушка — за смаком
сіль METRO Chef харчова морська помел №0 — за смаком
мелений чорний перець METRO Chef — за смаком

Приготування:

Крок 1
Наколюємо баклажани виделкою.
Крок 2
Випікаємо їх у розігрітій до 240°C духовій печі протягом 20 хвилин.
Крок 3
Охолоджуємо баклажани. Очищуємо від шкірки. Подрібнюємо.
Крок 4
Завертаємо часник у фольгу. Додаємо до нього трішки оливкової олії. Випікаємо упродовж 15 хвилин, а потім — дістаємо та охолоджуємо.
Крок 5
Готуємо пасту тахіні: подрібнюємо всі інгредієнти, окрім йогурту, в блендері. Додаємо до них зелень кінзи та петрушки. Подрібнюємо (або блендером, або ножем, або руками). Додаємо сіль, перець та йогурт.
Крок 6
Подаємо з хлібом або коржиками. Смачного!