Сирний тарт із цибулею

Час
:
1 година 40 хвилин
Складність
:
Висока
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
Для тіста
100г.
вершкове масло METRO Chef
200г.
борошно пшеничне METRO Chef
55 ст. л.
холодна вода
Для начинки
175г.
сир гауда METRO Chef
200г.
сир моцарела METRO Chef
250г.
ріпчаста цибуля
ч. л.
червоний перець
Для заливки
2шт.
куряче яйце METRO Chef
100мл.
вершки 30 % METRO Chef
½ч. л.
мускатний горіх Aro
сіль, перець — на смак.

Приготування:

Крок 1
Просіяне борошно та вершкове масло змішуємо й перетираємо.
Крок 2
Додаємо воду, замішуємо тісто, формуємо з нього кулю та залишаємо на годину в харчовій плівці.
Крок 3
Гауду натираємо на тертці з великими вічками, моцарелу рвемо руками та подрібнюємо ножем.
Крок 4
Цибулю ріжемо дрібно та обсмажуємо на рослинній олії.
Крок 5
З’єднуємо цибулю та сири, додаємо червоний перець.
Крок 6
Для заливки збиваємо віничком два яйця, додаємо молоко, вершки, мускатний горіх, сіль і перець. Ретельно перемішуємо.
Крок 7
Тісто розкачуємо, викладаємо в роз’ємну форму, присипану борошном. Рівномірно проколюємо його за допомогою виделки.
Крок 8
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовій шафі 10–15 хвилин до напівготовності.
Крок 9
Викладаємо на тісто начинку й додаємо заливку.
Крок 10
Випікаємо ще 20 хвилин за температури 200 градусів.

Смачного!