Рецепти покроково, швидко - Кіш лорен із курячим філе та броколі в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Кіш лорен із курячим філе та броколі

Час
:
80 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
8

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
Для тіста:
200г
борошно
100г
масло
1шт
жовток*
щіпка солі та цукру
Для начинки:
150г
жирні вершки*
2шт
яйце*
120г
сир фета
150г
куряче філе (або батат)
60г
броколі
50г
горошок зелений
засмаком
сіль
засмаком
перець
засмаком
олія

Приготування:

Крок 1
Масло змішати з борошном, додати яйце, сметану, сіль, цукор і замісити тісто. Після того тонко розкачати та викласти у форму.
Крок 2
Куряче філе нарізати соломкою, а фету — кубиками. Яйця змішати з вершками, приправити сіллю і перцем.
Крок 3
На тісто викласти куряче філе, зелений горошок, суцвіття броколі та фету.
Крок 4
Залити все яєчною сумішшю та відправити в духовку на 35–40 хвилин за температури 140 ℃.
Крок 5
Готовий кіш розрізати на порції та подавати із свіжим салатом.