Рецепти покроково, швидко - Тост із пшеничного хліба з тунцем та яйцем в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Тост із пшеничного хліба з тунцем та яйцем

Час20 хвилин
СкладністьЛегко
Кількість порцій1

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
1шматок
пшеничний хліб
40г
листя салату
цибуля синя
100г
тунець консервований
40г
сир фета
1шт.
яйце*
засмаком
цукор
засмаком
сіль
засмаком
перець
засмаком
оцет
засмаком
олія

Приготування:

Крок 1
Яйце варити в окропі впродовж 6 хвилин. Хліб обсмажити на розігрітій сковорідці до золотистого кольору з обох боків.
Крок 2
Фету перемішати до однорідності. Якщо треба, додати трішки молока.
Крок 3
Цибулю почистити, нарізати півкільцями, додати цукор, олію, оцет, сіль і перець, перемішати.
Крок 4
Намазати фету на підсмажений хліб, викласти зверху листя салату, консервований тунець, мариновану цибулю і розрізане навпіл яйце.