Тост із пшеничного хліба з тунцем та яйцем
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
1шматок
пшеничний хліб40г
листя салатуцибуля синя
100г
тунець консервований40г
сир фета1шт.
яйце*засмаком
цукорзасмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
оцетзасмаком
оліяПриготування:
Крок 1
Яйце варити в окропі впродовж 6 хвилин. Хліб обсмажити на розігрітій сковорідці до золотистого кольору з обох боків.
Крок 2
Фету перемішати до однорідності. Якщо треба, додати трішки молока.
Крок 3
Цибулю почистити, нарізати півкільцями, додати цукор, олію, оцет, сіль і перець, перемішати.
Крок 4
Намазати фету на підсмажений хліб, викласти зверху листя салату, консервований тунець, мариновану цибулю і розрізане навпіл яйце.