Рецепти покроково, швидко - Гратен із канелоні з тунцем і шпинатом в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Гратен із канелоні з тунцем і шпинатом

Час
:
60 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
4трубочки
канелоні
100г
шпинат
1банка
тунець консервований
75г
сир голландський
17г
вершкове масло
12г
борошно
125г
молоко*
125г
вершки*
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Духовку нагріти до 180 ℃. Шпинат бланшувати в підсоленій воді 1 хвилину, відкинути на друшляк, посолити й поперчити.
Крок 2
У невеликій каструлі розтопити масло, додати борошно та обсмажити.
Крок 3
Після того влити вершки й молоко та варити соус до загустіння помішуючи, заправити на смак.
Крок 4
Шпинат подрібнити та змішати з тунцем і готовою масою, начинити канелоні.
Крок 5
На дно форми викласти частину соусу, а зверху — готові канелоні, знову полити соусом і посипати сиром.
Крок 5
Випікати в духовці 30–40 хвилин.