Яйця «Бенедикт»

Яйця «Бенедикт»

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
4шт.
Яйця курячі METRO Chef вільного вигулу
2шт.
булочка METRO Chef молочна
4смужки
бекон METRO Chef сирокопчений
50г.
натуральний йогурт
1ст.л.
молоко METRO Chef 2,5 %
4ст.л.
майонез METRO Chef 30 %
1ч.л.
сік лимона METRO Chef концентрований
1ч. л.
винний оцет
насіння кіноа — для подавання

Приготування:

Крок 1
У сотейнику з’єднайте майонез, йогурт, молоко і спеції. Прогрійте на вогні впродовж 3–4 хвилин. Додайте до суміші лимонний сік, збийте віничком.
Крок 2
Булочки розріжте навпіл і злегка підігрійте на сухій пательні з обох боків.
Крок 3
Приготуйте яйця-пашот. Для цього закип’ятіть воду в каструлі, додайте до неї винний оцет і розмішайте все ложкою. У вир, що утворився, влийте яйце. Варіть 3–5 хвилин.
Крок 4
За той час обсмажте бекон на пательні до золотавої скоринки.
Крок 5
На булочки викладіть бекон, яйце-пашот, полийте гарячим соусом та посипте насінням кіноа, льону або кунжуту. Смачного!