Яєчня-бовтанка

Яєчня-бовтанка

Час
:
15 хвилин
Складність
:
Низька
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
2шт.
Яйця курячі METRO Chef вільного вигулу
60мл.
молоко METRO Chef 2,5 %
60г.
масло вершкове METRO Chef
сіль, перець — на смак
зелена цибуля — для подавання
томат рожевий «Фермове» — для подавання

Приготування:

Крок 1
Розбийте яйця в миску. Збийте їх віничком буквально впродовж кількох секунд.
Крок 2
Додайте до яєць молоко, сіль і перець. Збийте віничком до однорідності.
Крок 3
Розтопіть у сотейнику вершкове масло, влийте туди яєчну суміш.
Крок 4
Постійно помішуйте бовтанку силіконовою лопаткою. Яєчня набуде необхідної консистенції буквально за 2–3 хвилини.
Крок 5
Додайте в бовтанку порізану зелену цибулю й подайте сніданок разом зі свіжими томатами. Смачного!