Баклажани меланзане

Час
:
25 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
1

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
1шт.
баклажан
органічна оливкова олія першого пресування «Екстранатуральна METRO Chef» — за смаком
свіжий базилік — за смаком
сир «Моцарела» — за смаком
сир «Parmigiano Reggiano METRO Chef» — за смаком
соус неаполітано — за смаком
сіль METRO Chef харчова морська помел №0 — за смаком

Приготування:

Крок 1
Очищуємо від шкірки баклажан. Нарізаємо його вздовж. Солимо. Залишаємо на декілька хвилин й віджимаємо.
Крок 2
Обсмажуємо на пательні з двох сторін на оливковій олії. А далі, за 12 хвилин, доводимо ягоду до м'якості у розігрітій до 200°C духовій печі.
Крок 3
На кожну половинку баклажана викладаємо нарізану моцарелу. Зверху посипаємо пармезаном. Випікаємо до рум'яної скоринки у духовій печі при 240°C.
Крок 4
Викладаємо на тарілку неаполітанський соус, баклажани та зелень базиліку. Поливаємо оливковою олією. Смачного!