Французький суп із топінамбура

Час
:
60 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
700г.
очищений топінамбур
150г.
цибуля
100г.
бекон Metro Chef Грудинка Карпачо сирокопчений нарізаний слайсами
100г.
біле вино
500г.
бульйон з курки
50-70г.
вершки
сіль METRO Chef харчова морська помел №0 — на смак

Приготування:

Крок 1
Обсмажуємо бекон із цибулею до зарум’янення. Важливо: колір не має змінитися.
Крок 2
Додаємо нарізаний великими шматками топінамбур. Обсмажуємо, доки верхня частина не стане прозорішою.
Крок 3
Додаємо біле вино. Злегка випарюємо його. Перемішуємо.
Крок 4
Додаємо до нього бульйон. Солимо або зараз, або наприкінці готування.
Крок 5
Тушкуємо під кришкою на повільному вогні упродовж 25–30 хвилин.
Крок 6
Збиваємо блендером та перетираємо через сито. Додаємо вершки. Смачного!