Тарт із лохиною й заварним кремом для особливого приводу

Тарт із лохиною й заварним кремом для особливого приводу

Час
:
1,5 години
Складність
:
Висока
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
Для тіста
350г.
борошно пшеничне METRO Chef
200г.
масло вершкове METRO Chef
100г.
цукрова пудра
1шт.
яйце куряче вільного вигулу METRO Chef
дрібка солі
Для крему
300мл.
молоко Rioba
50г.
цукор
3шт.
яйця курячі вільного вигулу (жовтки) METRO Chef
25г.
крохмаль кукурудзяний
100г.
масло вершкове METRO Chef
1ч. л.
ванільний цукор
400г.
лохина «Фермове»

Приготування:

Крок 1
Готуємо тісто. М’яке вершкове масло збийте з цукровою пудрою за допомогою міксера. Додайте яйце і дрібку солі, збийте знову.
Крок 2
Порційно додайте просіяне борошно та вимісіть тісто. Воно має бути м’яким і еластичним.
Крок 3
Форму для тарта змастіть рослинною олією. Розподіліть у ній тісто, утворюючи бортики.
Крок 4
Проколіть тісто виделкою в декількох місцях і відправте в холодильник на 1 годину.
Крок 5
Готуємо крем. Збийте за допомогою міксера жовтки, цукор, ванільний цукор і кукурудзяний крохмаль.
Крок 10
Дістаньте тісто з холодильника. Накрийте його пергаментом і засипте чимось для ваги, наприклад сухою квасолею. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовій шафі впродовж 20 хвилин.
Крок 11
Приберіть пергамент і квасолю та випікайте основу тарта ще 10 хвилин.
Крок 12
Остудіть готову основу, дістаньте з форми й заповніть заварним кремом.
Крок 13
Задекоруйте тарт свіжими ягодами лохини. Смачного!
Крок 6
Не припиняючи збивати крем, тонкою цівкою влийте молоко.
Крок 7
Поставте масу на вогонь і, постійно помішуючи, загустіть.
Крок 8
Накрийте крем харчовою плівкою, остудіть.
Крок 9
Збийте вершкове масло, додайте в крем і знову збийте все до однорідної консистенції.