Спаржа в беконі

Спаржа в беконі

Час
:
20 хвилин
Складність
:
Низька
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
500г.
спаржа «Фермове»
1ст.л.
оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
сіль, перець — на смак
150г.
бекон METRO Chef (сирокопчена грудинка карпачо)

Приготування:

Крок 1
Спершу підготуйте спаржу. Відріжте нижні частини стебла (приблизно 2–3 см) і почистьте овоч, але тільки знизу, адже зверху спаржа м’яка і ніжна.
Крок 2
Розігрійте духовку до 200 градусів. Обмотайте стебло спаржі беконом і викладіть на деко, застелене пергаментом.
Крок 3
Збризніть спаржу оливковою олією, посипте чорним перцем і сіллю на смак. Випікайте в духовій шафі впродовж 12 хвилин.
Крок 4
Смачного!