Рецепти покроково, швидко - Яйце пашот на тості з беконом і соусом в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Яйце пашот на тості з беконом і соусом

Час20 хвилин
СкладністьЛегко
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
2шт
яйця*
100г
шпондер копчений (сир тофу)
50г
помідор
листя салату
50г
масло вершкове
10г
вино біле сухе
скибка
лимон
засмаком
сіль
засмаком
перець
засмаком
олія
засмаком
оцет
скибка
хліб

Приготування:

Крок 1
Воду підсолити, додати до неї оцет і довести до кипіння. Зробити в ній вирву і влити туди яйце. Варити 1–2 хвилини.
Крок 2
Жовток змішати з вином, поставити на водяну баню й заварити до легкого загустіння. Тонкою цівкою влити розтоплене вершкове масло, заварити суміш.
Крок 3
Додати сік лимона, сіль, перець до смаку.
Крок 4
Тонкі слайси шпондера обсмажити на розігрітій сковорідці.
Крок 5
Хліб обсмажити з обох боків до золотистого кольору. На скибку хліба викласти листя салату, слайси помідорів, бекон і яйце пашот, зверху полити соусом.