Яйце пашот на тості з беконом і соусом
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
2шт
яйця*100г
шпондер копчений (сир тофу)50г
помідорлистя салату
50г
масло вершкове10г
вино біле сухескибка
лимонзасмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
оліязасмаком
оцетскибка
хлібПриготування:
Крок 1
Воду підсолити, додати до неї оцет і довести до кипіння. Зробити в ній вирву і влити туди яйце. Варити 1–2 хвилини.
Крок 2
Жовток змішати з вином, поставити на водяну баню й заварити до легкого загустіння. Тонкою цівкою влити розтоплене вершкове масло, заварити суміш.
Крок 3
Додати сік лимона, сіль, перець до смаку.
Крок 4
Тонкі слайси шпондера обсмажити на розігрітій сковорідці.
Крок 5
Хліб обсмажити з обох боків до золотистого кольору. На скибку хліба викласти листя салату, слайси помідорів, бекон і яйце пашот, зверху полити соусом.