Тістечка "Макарон" з чорним і білим шоколадом

Час
:
1,4 години
Складність
:
Висока
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
Для тістечок:
110г.
борошно METRO Chef з бланшованого мигдаля
220г.
цукрова пудра Aro
25г.
порошок какао METRO Chef
4шт.
яйця курячі METRO Chef (білки)
50г.
цукор білий кристалічний METRO Chef
Для ганашу з чорним шоколадом:
80г.
шоколадні краплі чорні METRO Chef
50мл.
вершки METRO Chef
Для ганашу з білим шоколадом:
80г.
шоколадні краплі білі METRO Chef
50мл.
вершки METRO Chef

Приготування:

Крок 1
Заздалегіть приготуйте ганаш. Вершки нагрійте, додайте чорні шоколадні краплі METRO Chef та помішуйте, доки шоколад не розчиниться. Теж саме зробіть із білими краплями.
Крок 2
Дайте суміші охолонути та відправте в холодильник (бажано на ніч).
Крок 3
Нагрійте духову шафу до 180 градусів.
Крок 4
У кухонному комбайні протягом 2 хвилин змішуйте мигдальне борошно, цукрову пудру й какао.
Крок 5
Висипте суху суміш на застелене пергаментом для випікання деко та просушіть в духовій шафі протягом 5 хвилин.
Крок 6
Просійте висушену суміш через дрібне сито.
Крок 7
Збивайте білки, додаючи поступово цукор, до появи блиску. Тепер додайте суху суміш і збийте повільними рухами згори донизу.
Крок 8
Помістіть усе в кондитерський мішок та сформуйте за допомогою круглої насадки однакові за діаметром кола. Робити це треба на деко, застелене пергаментом.
Крок 9
Потім залиште його просто на столі до появи скоринки (30–50 хвилин).
Крок 10
Відправте деко в розігріту до 180 градусів духову шафу. Випікайте 10–12 хвилин.
Крок 11
Дістаньте готове печиво з духовки та збризніть водою.
Крок 12
Вийміть ганаш із холодильника та помістіть у кондитерський мішок. Видавіть його на одну половину печива та накрийте іншою. Сформуйте так усі тістечка. Смачного!