Гарбузовий суп

Час
:
35 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
1

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
600г.
запечений гарбуз
600г.
томати, очищені від шкірки
50г.
ріпчаста цибуля
30г.
органічна оливкова олія першого пресування «Екстра натуральна METRO Chef»
20г.
макарони METRO Chef
сіль METRO Chef харчова морська, помел №0 — за смаком
гарбузове насіння — за смаком
гарбузова олія — за смаком

Приготування:

Крок 1
Очищаємо гарбуз. Нарізаємо його на довільні шматки. Збризкуємо оливковою олією та посипаємо сіллю. Випікаємо в духовій печі протягом 25 хвилин.
Крок 2
Опускаємо томати в гарячу воду на 25 секунд. Відразу ж кладемо їх у воду з льодом. У такий спосіб у вас легко зніметься шкірка.
Крок 3
Довільно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо її до легкого рум'янцю на середньому вогні. Додаємо до неї нарізані томати та тушкуємо 10–15 хвилин.
Крок 4
До цього часу гарбуз буде готовий. Усе, що на деко, змішуємо з готовими томатами. Додаємо до них трішки макаронів. Збиваємо зануреним блендером до однорідної маси. За необхідності можна додати воду або овочевий бульйон.
Крок 5
Доводимо до смаку сіллю. За бажанням додаємо каррі. Поливаємо гарбузовою олією та посипаємо підсушеним гарбузовим насінням. Подаємо гарячим.