Паста з білими грибами

Час
:
15 хвилин
Складність
:
Низька
Кількість порцій
:
1

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
120г.
суха паста
90г.
смажені білі гриби
40г.
вершкове масло
7г.
масло обсмаженого лісового горіха
15г.
лісовий горіх METRO Chef
25г.
сир METRO Chef Parmigiano Reggiano
3г.
концентрат білих грибів
1г.
чебрець
5г.
петрушка

Приготування:

Крок 1
У підсолену воду додаємо пасту.
Крок 2
Окремо на сковороді розігріваємо білі гриби, раніше отриманий концентрат, вершкове масло, горіхову олію. Додаємо до суміші столову ложку води з-під пасти.
Крок 3
Коли макаронні вироби будуть у стані аль-денте, але дещо сирі, перекладаємо їх до грибів. Додаємо чебрець та тушкуємо ще 1–2 хвилини. За необхідності додаємо воду чи бульйон.
Крок 4
Коли паста буде майже готова, знімаємо сковороду з вогню. Додаємо подрібнений у пудру пармезан та добряче збиваємо пасту на сковороді. Обов'язково красиво підкидаючи суміш, ніби в кулінарних відео.
Крок 5
Коли пармезан розчиниться й отримаємо шовковистий соус, викладаємо все на тарілку. Посипаємо петрушкою та обсмаженим лісовим горіхом. Відразу подаємо до столу.