Печеня з язика

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
приготований язик за базовим рецептом
біле вино
вершки Metro Chef ультрапастеризованi 35 %
олія
соус бешамель
міцна гірчиця METRO Chef
курячий бульйон
чебрець
буряк
органічна оливкова олія METRO Chef
трави

Приготування:

Крок 1
Готовий язик нарізаємо уздовж. Обсмажуємо на сковорідці на олії на великому вогні. Але недовго. Нам потрібна скоринка.
Крок 2
Готуємо гірчичний соус: додаємо трішки білого вина, вершків, соусу бешамель та гостру гірчицю, курячий бульйон та, за можливості, чебрець.Тушкуємо 5–7 хвилин до загущення соусу.
Крок 3
Готуємо пюре із печеного буряка: запікаємо скибки буряка, змащеного оливковою олією, травами та сіллю під фольгою до повної готовності. Підкопчуємо. Перебиваємо з овочевим бульйоном в пюре. Солимо. І, підігріваючи, додаємо шматочок вершкового масла. Смачного!