Pancakes у дослівному перекладі означає «тістечка на пательні». Це розповсюджений в США та Канаді варіант ситного сніданку. Пишні великі млинці смажать на сухій сковорідці та подають із різноманітними топінгами. Часом поєднання начинок до панкейків може здивувати: так, популярний варіант подачі страви – із солодким кленовим сиропом та хрустким підсмаженим беконом. Збиті вершки, шоколадний крем, свіжі фрукти та ягоди – панкейки смакуватимуть із будь-яким улюбленим додатком. І в цьому – безсумнівна перевага цієї страви! Єдина проблема, яка часом виникає з американськими млинчиками – вони не завжди виходять настільки пишними, як хотілося б. Читайте наші лайфхаки – як приготувати справжні ніжні оладки Нового світу і це запитання – чому панкейки не пишні – більше не виникне.