Морепродукти давно
втратили статус розкішної їжі та стали доступними багатьом українцям. Один із
найпопулярніших різновидів морських молюсків — мідії. І якщо в ресторанах ми
вже звикли замовляти страви з мідій у різноманітних соусах та з гарнірами,
вдома їх готують поки що доволі нечасто. Ми допоможемо виправити це і навчимо
вас найшвидшого та найпростішого рецепту мідій із вершковим соусом. Таке
поєднання тішить ароматом моря та ніжним смаком соусу. Незважаючи на
використання вершків, 100 грамів цієї страви має не більше 120 калорій. Тому
мідії з вершковим соусом цілком можна вважати корисною та навіть дієтичною
стравою. Другий наш рецепт мідій припаде до смаку кухарям та власникам
ресторанів — як варіант урізноманітнення меню страв із морепродуктів.