Що приготувати на сніданок, коли яєчня та каша вже набридли? Кілька простих і оригінальних рецептів
Час читання - 6 хв.
Запитайте будь-якого дієтолога: «Яким має бути сніданок?», і почуєте відповідь: «Він має бути!» Звичка багатьох ділових людей жертвувати ранковою трапезою заради роботи (або сну) позначається на організмі не найліпшим чином. По-перше, відсутність підживлення необхідними нутрієнтами негативно впливає на мозкову активність. По-друге, небажання виділити для сніданку певний час призводить до захворювань шлунково-кишкового тракту. Ну і, по-третє, якщо не поїсти вранці, то апетит вдень і ввечері буде підвищений, отже, є ризик спожити зайві калорії під час інших прийомів їжі. Сніданки на кожен день — запорука здоров’я для всієї родини.
Багато хто відмовляється від того, щоб поїсти перед робочим днем через небажання витрачати дорогоцінний час на стояння біля плити. Ще одна причина — набридлі вівсяна каша, хай там що кажуть англійці, та яєчня. Саме ці варіанти асоціюються з нудним домашнім харчуванням на початку дня. Проте смачний сніданок можна приготувати за лічені хвилини.
Час від часу розмірковуючи, що можна приготувати на сніданок, господині переглядають інтернет-сторінки і врешті-решт знову повертаються до неапетитної каші-розмазні та сухої яєчні. Але є ідеї для сніданків, здатні істотно урізноманітнити меню кулінарними шедеврами зі звичних продуктів! Отже, як зробити смачний сніданок, витративши мінімум коштів і часу? Ось смачні страви, які стануть улюбленими і в дорослих, і в дітей.