Щоб фруктове парфе вийшло щільним і ніжним, роблячи його, необхідно використовувати якісний сир. Відмінним вибором буде, наприклад, маскарпоне.
Інгредієнти
- 250 г маскарпоне;
- 250 г вершків;
- 6 ст. л. цукру;
- 1 ч. л. ваніліну;
- сироп, фрукти, ягоди — на смак.
Час приготування — 30 хвилин.
Кількість порцій — 3–4.
Покрокова інструкція
- Дістаньте з холодильника сир маскарпоне. Він має нагрітися до кімнатної температури.
- У глибоку миску покладіть і розмішайте блендером сир, ванілін, цукор.
- Вилийте в чашу міксера вершки та збийте їх до пишності.
- З’єднайте вершки з сирною масою, ретельно вимішайте всі інгредієнти.
- Додайте до основи страви сироп, фрукти, ягоди (до речі, можна обійтись і без цих інгредієнтів). Знову все вимішайте.
- Розкладіть фруктове парфе по низьких склянках або десертних вазочках.
- Поставте ласощі на 15 хвилин у холодильник.
Щоб у вас вийшло еталонне фруктове парфе, використовуйте для його приготування тільки свіжі та якісні продукти. Саме такі ви завжди можете придбати в торговельних центрах мережі магазинів METRO.