Фаршировані печериці: свіжий погляд на традиційну закуску
Час читання - 6 хв.
Обмірковуючи святкове меню, ми робимо ставку не тільки на смачні та красиві страви. Адже так хочеться здивувати гостей, вразити оригінальним підходом до звичних закусок і салатів!.. Грибочки — традиційна окраса урочистого застілля. Мариновані з цибулькою, смажені в складі салатів або з картоплею — вони дивовижні в будь-яких варіаціях. Особливий кулінарний шик — фаршировані печериці. Ці гриби мають ненав’язливий приємний смак, вдало поєднуються з найрізноманітнішими інгредієнтами: з м’ясом, сиром, овочами та навіть рибою. Чим фарширувати печериці, вирішувати вам. Ми пропонуємо кілька небанальних рецептів.
Вибирайте найбільші гриби з пласкими шапками, білі та пружні. Якщо на печерицях є коричневі або чорні плями, а їхнє тіло стало м’яким, значить, вони несвіжі. Основа для кожного рецепту — човник з шапки, від якої акуратно відділили ніжку і вийняли частину м’якоті. Це потрібно зробити для того, щоб гриб рівномірно пропікся. Але є і рецепт, в якому печериці не потрібно готувати!