Як приготувати качку в духовці: з яблуками, апельсинами в рукаві
Час читання - 4 хв.
Качка — пташине м'ясо темного сорту, яке при правильному приготуванні стає неймовірно ароматним, корисним і смачним. До речі, качка — чемпіон по вмісту заліза! Її люблять готувати по всьому світу, частіше до Різдва чи просто так, щоб об'єднати родину за столом. Це й не дивно, адже виразний смак страви може звести з розуму будь-кого!
В ТЦ METRO можна знайти продукти зі знижками на свіжі тушки та філе. Як приготувати качку з яблуками? Чи треба бути шеф-кухарем, щоб опанувати рецепт страви? Більше впевненості — це просто, якщо ви з нами. У матеріалі — кілька перевірених способів та порад від METRO.
Рецепт: запечена качка з яблуками в рукаві або під фольгою
Щоб приготувати молоду качку, потрібно приділити їй лише декілька хвилин, адже головне в цьому процесі — вибрати свіжі фрукти, м'ясо, професійний посуд та правильні спеції для маринаду. Всі інгредієнти разом із формою для запікання легко відшукати в магазинах METRO.
Рецепт качки з яблуками в духовці — процес не надто складний, але рекомендуємо подбати про наявність відбірного м'яса, вибравши його в ТЦ. Переваги купівлі: високі стандарти контролю якості та вимог зберігання, перевірені виробники та великий їх вибір.
Як запекти качку з яблуками: класичний рецепт
Для приготування краще брати кисло-солодкі сорти яблук, наприклад, Антонівка, Айдаред або Семеренко.


