Якщо ви хочете зробити з млинців справжній делікатес, вибирайте цю яскраву ікру майже помаранчевого кольору. Вона має солодкуватий йодистий смак, який нагадує щось середнє між смаком устриць і гребінців. Ви можете використати ікру морського їжака як самостійну начинку або змішати її з вершковим маслом, перепелиними яйцями, свіжими огірками, норі, авокадо, соєвим соусом і кількома краплями лимонного соку. Млинці з цією ікрою будуть доречними в японських ресторанах, однак заклади з іншими напрямами кулінарії також можуть додати її у свої страви.
М'ясним ресторанам слід придивитися до дичини, як до начинки для млинців. Оленина добре поєднується з брусничним соусом, а лось — зі страчателою.
Щоб надати млинцям скандинавського характеру, спробуйте замішати тісто з картоплею, як це роблять у Швеції. У такі млинці можна додати обсмажений на грилі бекон та домашній соус із брусниці.
- З фетою й курячим філе су-від
Якщо ваш заклад спеціалізується на стравах середземноморської кухні, додайте в меню пшеничні млинці, загорнуті в конверти, з начинкою з фети, курячого філе су-від та зеленої цибулі. Подавати їх найкраще з нейтральним грецьким йогуртом.
- З грибами та вʼяленими томатами
Для веганської опції виберіть начинку без продуктів тваринного походження. Щоб гриби смакували якнайкраще, обсмажте їх на вершковому маслі із цибулею, а в кінці додайте дрібно нарізані вʼялені томати.
- З хумусом і болгарським перцем
Для ще однієї версії рослинної начинки вам слід запекти на грилі болгарський перець, поки його шкірка не підгорить і не стане чорною. Тоді загорніть продукт у харчову плівку, остудіть, зніміть з нього верхню шкірку, насіння й плодоніжку. Потім змастіть млинець хумусом і викладіть зверху нарізаний довгими смужками перець. Інгредієнти можна посипати смаженим кунжутом і загорнути.