Бургер на бріоші з томленою телятиною й мус із чорного шоколаду: два рецепти та вино для вишуканої вечері
Час читання - 5 хв.
Якщо гості вибрали ваш заклад для романтичної вечері або святкування визначної події, вам треба здивувати їх і водночас виправдати їхні очікування. Саме для таких вражень наш бренд-шеф METRO Олексій Міллер підготував для вас рецепти основної страви та десерту, а головний сомельє METRO Олексій Гіжко підібрав до них елегантні вина. Скоріше гортайте вниз, аби дізнатися подробиці.
Рецепт № 1. Бургер на булочці бріош із томленою телятиною
Вино до бургера від сомельє
Рецепт № 2. Мус із чорного шоколаду
Вино до шоколадного мусу від сомельє
