Як приготувати паштет із курячої грудки
Час читання - 4 хв.
Найпопулярніше м’ясо в раціоні багатьох — куряче. Воно доступне за ціною, легко засвоюється, дуже дієтичне, оскільки малокалорійне, але водночас містить багато білка. Проблема лише в тому, що страви із зазначеного продукту, які входять до складу нашого повсякденного меню, можуть швидко набриднути.
Вихід є: потіште своїх близьких паштетом із курячої грудки. Його належно оцінять не тільки ваші домашні, а й гості. До слова, паштет навряд чи набридне, оскільки його смак докорінно змінюється за допомогою спецій, приправ, зелені та інших продуктів, які завжди можна купити в торгових центрах мережі METRO. Там продається і головний інгредієнт страви — свіжа куряча грудка. Паштет, рецепт, якого ми пропонуємо першим, — базовий. На його основі ви зможете розробити авторську покрокову інструкцію та поповнити свій кулінарний арсенал ще однією фірмовою стравою.