Роблячи чахохбілі з курки, класичний варіант, можете експериментувати з приправами, якщо традиційні кавказькі вам з якихось причин не до смаку. Попри те, що ця їжа видається нам екзотичною, нічого складного в її приготуванні немає. До того ж весь процес триватиме максимум 1,5 години. З наведеної нижче кількості продуктів у вас вийде 8 порцій чахохбілі.
Інгредієнти:
- гомілки (стегна, чверті) — 1 кг;
- великі цибулини — 3 шт.;
- помідори — 4 шт.;
- великий червоний болгарський перець — 1 шт.;
- вершкове масло — 30 г;
- хмелі-сунелі — 1 ст. л.;
- кінза — 1 пучок;
- часник — 2–3 зубчики;
- сіль, чорний мелений перець — на свій смак.
Покрокова інструкція: