Як вибрати підрядника, постачальника продуктів HORECA в Києві, Львові, Одесі — по всій Україні?
Час читання - 3 хв.
Успішний ресторан або кафе починається з пошуку надійних постачальників, адже від якості та своєчасної наявності продуктів і витратних матеріалів безпосередньо залежить розвиток бізнесу. Саме тому правильний вибір постачальника — це важлива умова, яка допомагає ресторану або кафе витримувати конкуренцію і залишатися серед кращих.
Що таке HoReCa?
HoReCa (хорека) — це термін, що позначає сегмент послуг у сфері гостинності. Для цього ринку характерно, що клієнти споживають їжу та напої безпосередньо на місці, тому репутація закладу безпосередньо залежить від якості продуктів і сервісу.
Як знайти постачальника продуктів HoReCa?
Довіра між постачальником і бізнесом — фундамент успішної роботи закладу.


