Разом із компанією ми провели кілька крутих свят для дітей. Зараз по всій Україні пройшли такі свята, і ми з нашою організацією #Шефипротивійни провели їх у Чорноморську та Одесі. Було приємно бачити, що діти трохи відволіклись від цих жахіть і змогли добре провести час.
В Одесу приїжджав сам Хосе Андрес, і ви бачилися з ним. Які відчуття після зустрічі із шефом?
З Хосе я зустрівся майже одразу, коли він потрапив до Одеси. Я дуже хотів із ним познайомитись після того, як побачив його кулінарні роботи та скільки всього він зробив для світу. Тому в перший вечір, коли він приїхав в Одесу, ми повечеряли разом у закладі Mamma Italia. Хосе все дуже сподобалось! Було приємно, що шеф такого рівня так тепло відгукувався про наші страви та якість продуктів. Я був приємно здивований.
Чи сподобалася Хосе Mamma Italia? Можливо, домовилися про майбутню тісну співпрацю?
Наступного дня ми зробили вечерю для Хосе та його команди також у закладі Mamma Italia, однак готували лише українські страви з наших продуктів. У сеті були смажені кабачки з мусом із крем-сиру та кропу, одеський форшмак зі шпинатним желе, картопляні зрази з куркою та вершково-сирною еспумою, вареники з тушкованою капустою та десерт «Картопля».
Те, що я побачив, мене дуже вразило! Хосе зробив зауваження одному із членів команди і сказав, що ми готували для них цілий день, спеціально розробили меню української кухні, тому обов’язково потрібно спробувати все. Він дізнався, як це було приготовано, з яких продуктів. Було приємно, що йому справді подобається українська кухня. Сподіваюся, такі шефи зможуть стати амбасадорами нашої гастрономії та країни.
Пишаємося нашими партнерами, їхньою позицією та роботою для країни! Український HoReCa-сегмент гуртує весь світ.
З Україною, для українців!