НАССР | METRO

HACCP

Компанія "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" в роботі з продуктами харчування дотримується системи «Аналіз ризиків і критичні точки контролю» (HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points). Ця система застосовується в усіх розвинених країнах та є надійним захистом споживача.

Система «Аналіз ризиків і критичні точки контролю» допомагає забезпечувати контроль всюди, де можуть виникнути небезпечні чинники: на всіх етапах виробництва продуктів харчування, їх доставки, зберігання й реалізації.

Критична контрольна точка (ККТ) - етап, на якому можуть бути застосовані заходи контролю і який є істотно важливим для попередження або усунення небезпечного фактора, що загрожує безпеці харчових продуктів.  

Завдяки системі управління безпекою харчових продуктів, особливу увагу звертають на критичні точки контролю, в яких ризики, пов'язані зі споживанням продуктів харчування, можуть бути попереджені або знижені до допустимого рівня в результаті цілеспрямованих заходів контролю. Працюючи за даною системою, METRO не тільки досліджує і контролює товари власних торгових марок, але й застосовує ці ж вимоги до всіх постачальників.  

METRO дотримується методів, прийнятих цією міжнародною системою, які включають:

·        Аналіз ризиків і небезпек

·        Виявлення потенційних дефектів продукції безпосередньо на виробництві

·        Попереджуючий контроль

·        Відповідальність і звітність

Працюючи за цією системою, компанія METRO Cash & Carry гарантує Вам найвищу якість пропонованої продукції.