Підпишіться на розсилку акційних пропозицій від METRO

Підписатися

Лінійка коньяків, прямий імпорт з Франції - ексклюзивно в МЕТRО

gamme bar -940-200y
Richard Delisle. Історія коньячного дому.

Сім'я Cabanne (Кабанн) відома з 1686 на південному заході Франції (в регіоні Шаранта). Спочатку, сім'я займалася виноградарством, і тільки потім вони стали офіційними виробниками дистиляту для найвідоміших коньячних брендів.

Марка Richard Delisle

Під час Другої Світової війни активність винокурень у Франції дуже знизилася, багато хто з них зупинили дистиляцію. Сім'я Cabanne і сім'я Mitterand, вирішили об'єднати свої зусилля, щоб уникнути фінансових втрат. На знак подяки за це, в кінці війни, родина Міттеран віддячила Cabanne і дали назву їх марки - Richard Delisle.

Сім'я Міттеран добре відома, так як дала Франції президента Франсуа Міттерана, який був при владі в період з 1981 по 1995 рік. Народився і похований він в Шаранта.

У 1999 році Алексіс Кабанн вирішив виділити запас спиртів eaux de vie (бренді), який його родина зберігала протягом століть, щоб запустити свій бренд. Для нового бренду він використовував ім'я Річарда Деліль (Richard Delisle).

Виробництво коньяку

Сім'я Кабанн виробляють свої коньяки з сорту винограду Юні Блан (Ugni Blanc). У володінні родини 74га виноградників, частина знаходитися в двох престижних "Cru" Петіт Шампань (Petit Champagne) і Фін-Буа (Fins- Bois). Середній вік лози 30 років. З винограду, зібраного в жовтні виробляють біле вино. Потім вино двічі переганяють на сімейному заводі (винокурні). На заводі встановлено 15 традиційних перегінних кубів (Alembic). Алексіс Кабанн використовує традиційні методи перегонки, всі операції виконуються вручну.

Процес витримки відбувається в дубових бочках. Бочки передають свої дубильні речовини (таніни) ще безбарвним eaux de vie, який з часом набуває красивий янтарний колір. Витримка коньяку вважається тільки за віком зберігання напою в бочках.

Заключний етап виробництва полягає в змішуванні коньяків з різних бочок і різних років урожаю. На даному етапі дуже важливим є досвід майстра купажу традиції виробництва. Всі коньяки повинні бути не менше на 40%. Після розливу по пляшках, процес старіння зупиняється.


DELISLE_VS

Коньяк V.S. Рішар Деліль 40 °

Середній вік коньячних спиртів: 4 роки

Сорт винограду: Уні Блан

Цей коньяк має колір золотистого бурштину і захоплює своїм ароматом, в якому присутні інтонації фіалки і липового цвіту, зацукровані виноград і підсмажений хліб. Смак м'який і стійкий з фруктовими відтінками.

Цей коньяк можна подавати в якості дижестива, ідеально підходить для коктейлів.


richard-delisle-vsop

Коньяк V.S.O.P. «Рішар Деліль» 40 °

Середній вік коньячних спиртів: 10 років

Сорт винограду: Уні Блан

Коньяк має колір золотистого бурштину і вражає своїм насиченим ароматом, в якому домінують весняні квіти, лакрица, липовий цвіт і підсмажений хліб.

Смак м'який і оксамитовий з нотками фруктів і шкіри.

Гастрономічна інформація:

Цей коньяк можна подавати в якості дижестива.

Призер всесвітньо відомого конкурсу вина і спиртних напоїв в 2003 році в Лондоні. Wine and Spirit Competition 2003


xo

Коньяк Рішар Деліль XO

Міцність: 40

Пляшка: 0.7 л

Вік коньячних спиртів: 14 - 16 років

Сорт винограду: Уні Блан

Для створення коньяку Рішар Деліль XO використовується асамбляж коньячних спиртів різних років.

Цей коньяк з насиченим бурштиновим кольором володіє благородним букетом з нотами сандалового дерева, липового цвіту, цукрованого винограду, Cпец і ванілі.

Вишуканий коньяк Рішар Деліль XO не залишить байдужими цінителів коньяків.

Гастрономічна інформація:

Цей коньяк можна подавати в якості дижестива.

Club Cigar

Коньяк «Клуб Сигар», Гранд Шампань, Прем'єр Гранд Крю 42 °

Середній вік коньячних спиртів: 30 років

Сорт винограду: Уні Блан

Цей коньяк створювався для сигар і носить ім'я відомого сигарного журналу, який пропагує певний стиль життя і французьке розуміння «мистецтва жити».

Власнику цього друкованого видання так сподобався коньяк в парі з сигарою, що він запропонував використовувати назву власного журналу. Ті, хто мали можливість спробувати Клуб Сигар, одностайно відзначають його винятковість. У Франції він майже відразу був гідно оцінений, зайнявши міцне місце в барах і ресторанах багатьох відомих готелів.

Коньяк має насичений золотисто-бурштиновий колір, гармонійний і складний аромат, в якому домінують інтонації фіалки, жимолості, свіжоспеченого хліба і серпанок. Смак класичний, м'який з благородними відтінками шкіри і спецій, що супроводжується тривалим післясмаком.

Цей коньяк є ідеальним діжестівом і прекрасно поєднується з добротною сигарою.

Переможець всесвітньо відомого конкурсу вин і спиртних напоїв в Лондоні в 2002 році.

Призер всесвітньо відомого конкурсу вин і спиртних напоїв в Лондоні в 2003 році.

Бронзова медаль на світовому конкурсі в 2004 в Брюсселі.