Ягідний коктейль із морозивом від Олексія Міллера

Час читання - 1 хв.

Напій, десерт і рятівник від спеки — це все про класичний ягідний коктейль. Спробуйте приготувати ніжний освіжальний напій за цим легким рецептом, щоб ласувати разом із малечею та близькими.

ОЛЕКСІЙ МІЛЛЕР. БРЕНД-ШЕФ METRO

Олексій Мілер — шеф-кухар і бренд-шеф METRO з 22-річним досвідом у готельно-ресторанній сфері. За цей час Олексій встиг попрацювати в багатьох успішних проєктах: мережі ресторанів «Світова карта», кейтерингу Figaro Catering, готелі Radisson Blu Resort Bukovel і стажувався в закордонних ресторанах, що мають зірки Мішлен. Зараз Олексій застосовує свій досвід і знання міжнародної кухні у HoReCa сегменті. Він розробляє та проводить майстер-класи для професійної спільноти, щоб підвищувати рівень української гастрономії.

Ягідний коктейль із морозивом

Інгредієнти на 2 порції:

Ожина Фермове — 50 г

Малина Фермове — 50 г

Морозиво «Кокос» Rioba — 150 г

Молоко 2,5 % Rioba — 250 мл

Топінг «Лісова ягода» Rioba — для декорування

Трубочки скляні METRO Professional — для сервірування

Час приготування — 10 хвилин.

Етапи приготування

  1. Пересипаємо заморожену ожину й малину в чашу блендера.
  2. Подрібнюємо ягоди впродовж 1–2 хвилин до стану однорідного пюре.
  3. Вливаємо холодне молоко. Збиваємо ягідне пюре з молоком у пишну масу. Додаємо в неї морозиво й збиваємо на максимальній швидкості впродовж 30 секунд.
  4. Переливаємо коктейль у склянки, прикрашаємо ягодами, поливаємо топінгом «Лісова ягода» і подаємо з екотрубочками METRO Professional.