Класичний рецепт Сінабонів с горіхами — комерційна таємниця, яку знають лише працівники пекарні. Але талановиті кондитери винайшли свій рецепт, максимально наближений до традиційного та адаптований до домашніх умов. Булочки виходять не гірші за оригінальні, а у майстерних господинь навіть кращі.
Приготуйтесь виділити для випікання Сінабонів 3–4 години. На 12 порцій вам знадобляться наступні інгредієнти.
Для тіста:
- борошно пшеничне — 470 г;
- яйця — 1 шт;
- яєчні жовтки — 4 шт;
- вершкове масло — 85 г;
- молоко — 170 мл;
- цукор — 30 г;
- дріжджі — 7 г;
- сіль — за смаком;
- ванільний цукор — 10 г.
Для карамелі:
- вершкове масло — 120 г;
- цукор — 100 г;
- сіль — 1 чайна ложка;
- вершки високої жирності — 175 мл;
- мед — 100 г;
Для начинки:
- вершкове масло — 30 г;
- цукор — 50 г;
- сіль — за смаком;
- волоські горіхи — 100 г;
- родзинки — 75 г;
- кориця мелена — 1 чайна ложка.