Рецепти закусок до червоного вина — маленькі шедеври до улюбленого напою
Час читання - 5 хв.
На полицях магазинів таке розмаїття вин — і європейських, і українського виробництва, що часом складно вибрати найбільш підходящий напій. А потім придумати, з якими стравами його подати. Якщо ви любите червоне вино, процес його дегустації можна перетворити на справжній бенкет. Ми підкажемо прості, але вишукані рецепти закусок до цього напою, а їхні інгредієнти легко знайдете на щедрих полицях МЕТRО.
Дегустатори-професіонали можуть заперечити: мовляв, якщо вино є вишуканим, рідкісним, солідної витримки, то його в жодному разі не можна «псувати» їжею, а варто насолодитися самим лише неповторним букетом. Але навіть коли гості зібралися саме на дегустацію відмінного червоного, бажано все ж приготувати до нього відповідні страви. Одна з хороших ідей, як накрити стіл до того чи іншого вина, — орієнтуватися за регіоном, де його вироблено. Наприклад, червоне вино виготовлене з ягід, вирощених у регіоні Венето в Італії. Вивчіть традиційні для цієї місцевості смаколики, з якими подають напій, і успіх вечірці гарантовано!