В'єтнамська кухня: рецепт спрінг-роли з креветками від Тани Ніколаєнко в гастротурі
Час читання - 3 хв.
В’єтнам рідко розглядають як місце для гастротуризму. І дарма, адже місцева кухня неймовірно цікава та дуже смачна. Вона вважається однією з найкорисніших у світі: для приготування їжі в’єтнамці використовують переважно овочі та фрукти, а також свіжовиловлені морепродукти від місцевих рибалок.
Найбільше Тані Ніколаєнко полюбилися суп фо і спрінг-роли. За ними вона радить вирушати на нічний маркет на острові Фукуок. Крім цих страв, там можна спробувати безліч риби та морепродуктів, які привозять на маркет рибалки та готують одразу після вилову.
В Україні потішити себе автентичними в’єтнамськими стравами можна у «В’єтнамському привіті». Спрінг-роли можна спробувати в NAM і Boho Yosai, або, наприклад, суп фо в Києві.