Як правильно вибрати рибу: на що звернути увагу
Час читання - 6 хв.
Включати рибу до раціону родини необхідно, адже користь від цього продукту складно переоцінити. Рибні страви — джерело легкого й корисного білка, цінних вітамінів, мікроелементів. Ну а риб’ячий жир, що складається з поліненасичених кислот омега-3 й омега-6, необхідний для повноцінного функціонування організму, особливо жіночого.
Риба як кулінарний продукт унікальна. Це і дієтична їжа (білі сорти), і делікатес (червона, морепродукти). Включати до раціону страви з риби потрібно як мінімум раз на тиждень. Головне — вибрати рибу в магазині так, щоб гарантувати сім’ї свіжий і смачний обід. Аби не помилитися у виборі, варто дотримуватися кількох базових правил. Перше — «вмикайте» нюх, будьте уважні!